Sveriges Neuropsykologers Förenings
Riksstämma 2017.

13-14 November 2017, Göteborg
Tema: affektiv neuropsykologi

Välkomna!

Välkommen till Sveriges Neuropsykologers Förenings Riksstämma 2017 i Göteborg.

Tema: affektiv neuropsykologi

”Ju mer vi kan skratta när vi är glada, gråta när vi är ledsna, använda ilska för att sätta tydliga gränser, älska passionerat och ge och ta emot ömhet fullt och öppet, desto längre befinner vi oss från lidande” (Leigh Mc Cullough).

Våra emotioner kan liknas vid våra psykens väderlek – neuropsykologins meteorologi. De kan upplevas som överväldigande eller som en stilla bakgrundston, obegripliga och meningslösa eller underbara och himlastormande. Hursomhelst färgar de våra upplevelser, ger dem valör och betydelse och stärker våra chanser till överlevnad. Den fördjupade förståelsen för våra emotioner är ett kunskapsfält som tillmäts allt större betydelse inom neuropsykologin.

Sveriges Neuropsykologers Förening önskar er varmt välkomna till årets riksstämma på temat “Affektiv Neuropsykologi” som äger rum den 13-14 november i Göteborg. Vi ser fram emot att under två dagar få ta del av ny kunskap inom ett oerhört spännande och snabbt växande forskningsfält. Vi är också mycket glada att få presentera årets program och de framstående forskare och kliniker på området som kommer till Göteborg för att dela med sig av sin kunskap.

Riksstämman kommer i år att hållas på Scandic Crown centralt beläget i Göteborg med närhet till kommunikationer och shoppingstråk. Här på hemsidan kommer all information att finnas, såväl program som praktisk information och anmälningslänk, med uppdateringar allteftersom. Vi hoppas och tror att denna hemsida kommer vara till hjälp och nytta för alla deltagare, inklusive våra sponsorer och utställare.

Återigen, varmt välkomna till Göteborg och två känslosamma (förlåt) dagar till bristningsgränsen fyllda av kunskap, kunskapsutbyte och möten.​

Arrangör: Sveriges Neuropsykologers Förening

Link to: ProgramLink to: UtställareLink to: Anmälan & Hotell

Göteborg

Hotell & Konferensanläggning

Praktisk info

Bli uppdaterad om konferensen.